Tillväxt av mögel skadar inte bara materialet som det växer på, det är farligt att andas in också. Med Mögelfri kan du tvätta bort mögel och säkra att ditt hem är en hälsosam plats för dig och din familj. På flaskan står hur du ska använda medlet så effektivt som möjligt.

Jape tillverkar exempelvis Mögelfri. Du behöver oftast inte använda upp produkterna direkt.

Nuförtiden vet man att mögel är dåligt

Många är rädda för de negativa hälsoeffekterna som mögel har. Genom att använda rätt produkter så går du säker.

Andas inte in mögel. Om man inte sätter stopp för det tidigt så kan mögel sprida sig.

ta

Nu förstår du varför du måste hålla rent och snyggt hemma. Därför är produkter som MÖGEL-FRI så bra. Det handlar om hur du håller det torrt och rent på ett effektivt sätt inomhus.

Vissa mögelsorter är farligare än andra

Många undrar hur man får bort mögel på ett bra sätt. Det finns många aktiva medel som du kan använda.

Kontrollera den behandlade ytan då och då. Arbeta förebyggande för att slippa möglet över tid. Ta gärna hjälp av en specialist om du inte vet hur du ska göra.

Mögelfri är bra till mycket

Mögel kan lätt sprida sig. Du vill även tvätta bort mögel för att få bort mögellukt. Ibland luktar mögel så starkt att man inte kan vara inomhus. Tänk på hur det luktar och behandla om det är en lukt som du inte känner igen.

Ibland kan möglet lämna märken. Du vinner mycket på att vara förberedd helt enkelt. Kolla så att möglet verkligen är borta innan du sätter igång.

Det går att tvätta bort mögel

Mögel kan växa överallt. Prova alltid att tvätta bort mögel först. En av de bästa produkterna mot mögel är Mögelfri.

Ligg steget före möglet. Det är ingen skillnad på mögel och mögel. Sittklädseln kan ju bytas ut.

Nästan allt kan angripas av mögel

Glöm inte bort att du även kan ta bort mögel på trä med Mögelfri och därmed är medlet en stor hjälp i din trädgård. Mögel kan ju vara utomhus också.

I dessa fall passar tvätta bort mögel bra. Det är svårt att komma ifrån problem med mögel utomhus just för att möbler av trä där är svåra att skydda mot väta.

ta

Prova att använda Mögelfri på de angripna möblerna. Inne som ute spelar ingen roll.

Då kan krävas mer

Påväxtstopp är bra till mycket men inte till allt. Svåra angrepp kan kräva andra medel. Det här är inte roligt men så blir det ibland när mögel har vuxit till sig under mycket lång tid.

Därför måste du tänka långsiktigt. få bort mossa Det du gör i förberedelserna slipper du göra om.

Börja alltså med att testa med Mögelfri Jape eller annat Bensalkonkloridmedel och se om det fungerar. Ibland måste du anlita en firma som hjälper dig med saneringen.