När det doftar mumsigt då mår man gott. Det är inte alltid det doftar himmelskt gott hemma.

Eteriska

Man kan givetvis gå runt i hemmet och spraya någon väldoftande parfym men en annan metod är att använda etersika oljor från Crearome och tillverka egna doftljus som får sprida väldoft i alla rum.

Luftig och flyktig är ett karaktärsdrag som stämmer mycket bra på just eteriska oljor. Det är inga stora mängder som behövs, bara ett par droppar kan förändra ett rums karaktär. Det går inte att jämföra dessa naturliga dofter med dofter från parfymer.

Ifall du letar trygg och väldoftande eterisk Olja från Crearome eller allt-fraktfritt till hudvård

Det är inte svårt att skapa egen hudvård med hjälp av eterisk Olja från CREAOME som även erbjuder bra produkter som är till för huden och som är säkra att använda. Det här är företag som är väletablerade i Sverige och som är kända för ett erbjuda mycket god kvalitet.

Du kan prova direkt med en bra mandelolja som du blandar i en doft du tycker om. Mycket enklare kan det inte bli att ha skapat sin första massage olja. Det är inte bara massagen utan kombinationen av god doft och massagen som ger ett utsökt välmående. Det gäller att anpassa den eterisk Olja doft man vill använda för att uppnå bästa effekt.

Väsentligt att använda dofter på något bra alternativ samt att aldrig överdriva

Fler rapporter från folk som tycker det finns för mycket starka dofter idag. När eteriska oljor används på rätt sätt ger de inte alls samma intensiva doft som parfymer kan göra. Speciellt om det finns personer i närheten som är känsliga bör man inte överdriva användandet.

När man börjar använda sig av doftljus med eterisk Olja så kan man alltid börja försiktigt. Kolla alltid med dina besökare om de kanske tycker att du har vant dig själv men har för starka dofter? Sedan så kan man justera och hitta precis rätt mängd. Och om det skulle vara för starkt så är det bara att öppna ett fönster en stund.

Meningen är ju att man ska må bra av dofterna och inte tycka det är för mycket. När man har flera dofter hemma kan man variera efter humör och om det är sol eller regnar. Länk till mer fakta. Mint eller citron är uppfriskande medan lavendel är bra om man söker något rogivande.

Man lär sig hela tiden mer om vilka dofter som passar för olika förhållanden. Chansen är stor att du aldrig vill sluta prova olika dofter för att kunna passa dig “just nu”. Med tanke på att detta med doftljus och eteriska oljor i allmänhet är så billigt kan det vara läge att prova lite olika dofter nästa gång du fyller på lagret?