När sommaren kommer med värme så vill man ha något kallt och läskande att dricka. En slush kan vara precis det som gör att man får ny lust och energi igen, men det är ju inte hela tiden som man har lust att gå till ett kafé med stor slush maskin därför att få drycken. Istället så kan man bringa en egen slush mugg som i grund och botten funkar väldigt likt en slushmaskin.

slushmaskin

Blanda din egen slush med goda slush koncentrat som finns online

Ifall du enbart har en slush mugg som är till för att blanda den goda is-drinken i så kan du dessutom skaffa slush koncentrat (finns på allt-fraktfritt.se samt Tradera) som du blandar i muggen. På så vis så behöver du inte krångliga slush recept. Det är blott att blanda ihop enligt instruktionerna och sedan ställa i frysen.

Hemmagjord slush är bra på massor sätt och vis. Du har ju full kontroll över vad som finns i muggen och det är klart att du sparar pengar på att göra egen slush-dricka. Det enda som man måste tänka på är att när man väl har sugit i sig de sista isbitarna så är det slut och man får starta om från början. Det kan nämligen vara smart att ha flera slush muggar så att man kan bjuda vänner och familj på slush utan att ha en faktisk slushmaskin.

OBS: en slushmugg måste stå upp när man fryser den, för att funka. Vet man icke detta och lägger slushmuggen ner under infrysningen kan man ana att muggen inte fungerar.

Så smakligt med bitar av frukt i och andra innovationer

När du väl blir bättre på att blanda egna drycker med slush mugg så kommer du att inse att man kan göra en hel del med den här tekniken. Med slushkoncentrat så får man grundsmaken som man vill ha men det finns intet som hindrar att man lägger till ingredienser som till exempel små bitar av bär.

Tänk på att man ska kunna intaga slushen med sugrör. Ifall man lägger till saker som fastnar i sugröret så blir det ej kul att dricka den här isdrycken. Man kan behöva en mixer för att mala ned till korrekt konsistens före man blandar ihop med vatten och koncentrat.

Konsistensen är väsentlig och det är för den skull som flertal föredrar att dricka slushen från maskin. Men med en bra mugg som är till därför att frambringa den finfördelade isen så kan man få likadan effekt samt smak. Den enda nackdelen är ju som sagt att det bara blir en mugg men detta kan likaså ses som en fördel för den som med egen maskin hade druckit för mycket söt isdricka!

Kan man intaga is-drinkar året om eller är det här en sommardryck?

Har man en egen slushmaskin i form av en mugg så kan man självklart producera slushen precis när man känner för det men de flesta håller nog ändå med om att det här är en dryck som gör sig bäst under sommaren. fun slush. Det är ju då som det blir så varmt att man behöver något iskallt samt läskande för att fortsatt kunna fundera på normalt vis.