Coronaviruset överlever en behandling med handsprit, som dödar bakterier och behövs inom vården. Handsprit har ingen verkan på virus och det gäller även coronaviruset.

Det säljs hundratusentals flaskor handsprit och säljarna talar givetvis inte om att det inte fungerar, då köper inte kunderna.

Nätet är fullt av påståenden att handsprit fungerar mot coronaviruset.

En trovärdig förklaring levereras och sedan en provisionslänk till något apotek.

Varning för Handsprit

Händernas eget försvar mot coronaviruset är bakterier på huden och dessa dödas av handspriten. Hundens porer innehåller fett som delvis löses upp och avlägsnas av alkoholen.
När handspriten torkat står händerna helt utan skydd mot coronaviruset smitta.

Vad som fungerar är alkoholfri handdesinfektion. I prisad webbshop finns det alkoholfri handdesinfektion att köpa.I samma nätbutik finns virusdödande tvål och ytdesinfektion.

desinfektionssprit

Professor i bakteriologi uppmanar alla privatpersoner att kasta all handsprit

Desinfektionssprit är för svagt för att döda coronavirus. Vid Sahlgrenska akademin finns överläkaren och professorn i kliniskt bakteriologi, Agnes World, som säger:

Handsprit är verkningslös mot virus och har endast effekt mot bakterier.
– All handsprit skall omgående kastas är hennes råd.
– All handsprit jag hittar kastar jag. Däremot bör man använda handsprit om man jobbar inom vården och på sjukhus, fortsätter hon.

https://www.expressen.se/halsoliv/halsa/professorn-sluta-med-handsprit/

Blanda inte egen handsprit

T-röd denaturerad T-sprit, vatten och glycerin i blandning är verkningslös mot coronaviruset.

Det florerar en mängd recept och tiotusentals människor blandar sin egen “handsprit” av vatten, glycerin och T-sprit som T-röd.
Denna illaluktande blandning skall sedan användas på händernas känsliga hud i veckor.

Recepten sprida utan eftertanke tom. av tidningar. Försäljningen av T-röd slår alla tidigare rekord.

Problemet är till att börja med att handsprit inte fungerar mot coronaviruset. Den slår ut hudens eget bakterieskydd som annars skulle angripit coronaviruset och kanske många gånger dödat det.

Denaturerad sprit är verkligen inte avsedd för hudvård. Klicka här för att gå till coronaviruset.info. Den är blandad med denatureringsmedel för att inte kunna drickas. Därefter är den färgad med färgämne.

Den hudläkare som skulle säga OK till denna blandning lär vara svår att finna.

Blanda din egen alkoholfria handdesinfektion

På marknaden finns koncentrat under namnet PandemStop till att blanda 1/2 liter och 5 liter Handdesinfektion och Ytdesinfektion.

Det är äkta vara från en svensk godkänd tillverkare av desinfektionsmedel.
Nu lär det dyka upp en massa hemtillverkade produkter med stor risk att de är verkningslösa eller farliga, godkända tillverkare står under kemikalieinspektionens tillsyn.

Handdesinfektions är slut i hela landet, vem kan leverera?

Handdesinfektion och desinfektionsmedel sålde slut på några dagar i hela Europa. Privatpersoner har köpt miljontals flaskor verkningslös handsprit.

Hela Europa har slut på handdesinfektion och desinfektionsmedel. Hela EU har slut på tomflaskor, pumpar och sprayers. Glycerin är tidvis slut trots att det används väldigt lite i handsprit. Biocider, ingredienserna som dödar virus, är slut hos tillverkarna.

Tillverkarna fyller i den takt de kan få råvaror men det räcker inte.

Handdesinfektion sälja av vissa företag utan att de kan leverera. Det är okänt när i framtiden leverans kan ske. Köparen kan bara hoppas få leverans i tid.

Ytdesinfektion och handdesinfektion är när detta skrivs slut i alla närbutiker och apotek. Coronavirusdödande handtvål är slut.

Utom dessa butiker:
prisad.se
köpapris.se
allt-fraktfritt.se

Mindre företag som säljer direkt till sina kunder. Deras egna kunder känner väl till dem men i övrigt är de inga stora aktörer. Söker på Köpa Handdesinfektion i Google, ingen av företagen är på de första sidorna.
De som söker på Google skickas till butiker utan varor.