Det är sällan som vi har skor på oss inomhus i Sverige, de brukar oftast få stanna i hallen. Man kan ju fråga sig varför det är nödvändigt. Med en luktborttagare blir du av med lukten på nolltid.

Skor kan lukta illa men med vår luktborttagare är du saker

Men du kan inte börja behandla direkt, först måste du kontrollera om du har illaluktande skor. Ibland kan det vara svårt att uppfatta dålig lukt själv. Vissa lukter är mer finurligare än andra. Fråga dem i din omgivning.

Om du tror att det rör sig om svett då är det bara en luktborttagare som hjälper. Med en sådan spray till hands har du snabbt löst problemet.

Via allt-fraktfritt.seHar Svettluktsdödare som spray att köpa online. Om du spelar hockey rekommenderar vi att du använder Svettluktsdödaren. Luktstopparen kan även används som deo och är effektiv i upp till 12 timmar.

Att behandla fötterna hjälper oftast inte

få

Illaluktande skor har oftast flera orsaker. Lukten kan ju ha andra förklaringar. Det kan faktiskt vara så att dina strumpor är problemet.

Du kan givetvis lösa dina svettproblem på andra sätt. Men så snart som du sticker fötterna i skorna igen så dröjer det inte länge innan svettlukten från tidigare tillfällen gör sig påmind. Det gör att du nog vill ta bort lukten så fort som möjligt.

Om du behandlar fötterna och skorna får du en bättre effekt. ta dän fotsvett från skor Det löser problemet. Folk kommer inte längre att undvika dig när du går i strumplästen.

Samma spray kan användas på flera sätt

Det är smart att använda luktborttagareN till dina skor såväl som till dina andra kläder. Börja med skorna, gå sedan vidare till andra områden som behöver fräschas upp. Få bukt med lukten snabbt.

Sprayen är universell det betyder att du kan ta bort dålig lukt i alla rum på samma gång. Spraya direkt i luften.

Var varsam med andra

Använd luktborttagareN primärt på dina egna kläder. Det är inte självklart att alla uppfattar lukten som problematisk. Du kan såra genom att ta fram din spray och erbjuda en behandling. Det är inte bra!