Det är bara att köra igång. Få perfekt kaffe med Caffitaly kapselmaskin med Caffitaly kapselmaskin. En ny smak varje dag med Caffitaly.

Variera kapslarna till Caffitaly kapselmaskin med Caffitaly kapselmaskin

kapslar

Skumma igenom manualen till Caffitaly kapselmaskin med Caffitaly kapselmaskin. Du kan köpa kapslar online. Det finns ingenting att vänta på.

Tänk också på smak på kaffet som du kommer att brygga med din Caffitaly kapselmaskin. Aromen kan skilja sig från maskin till maskin. De flesta hittar inte rätt direkt.

Det blir feststämning varje dag. Låt maskinen göra jobbet. Resultatet kommer att bli perfekt.

Smaken får du variera som du själv vill

Med Caffitaly är alla kapslar samma. Mjölken är redan tillsatt i maskinen. Skumma och kör.

Så enkelt är det. Snart är du inne i det. Inga kurser behövs. Instruktionerna följer med.

Det blir en helt ny kaffeupplevelse

Kapslarna gör det lätt att komma igång med kaffebryggandet. När du har satt in din kaffekapsel kommer hett vatten att tryckas igenom den. Den tar ingen plats alls.

Det betyder att du kan bjuda dig själv och gäster på godaste kaffet hur enkelt som helst. Alla kan välja sin favorit. billiga nespresso kapslar Alla kommer att bli förvånade.

Städa maskinen då och då

Något som kan påverka smaken på kaffet från en kapsel kaffemaskin är hur ren den är. Det missar många. Städningen är ytlig.

Det är ganska enkelt att köra igenom med hett vatten i en Caffitaly kapselmaskin och det kan du göra i ett glas eller kopp. När detta är gjort är maskinen ren och redo för nästa omgång kapselkaffe!