Kanske kan du börja sälja produkter som Grönfri när du har starta eget för att få in kapital.

Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser för vad ditt verksamhetsområde kan vara. Detta har upptäckts av många men det finns utrymme för 10 ggr så många som idag.

Det är egentligen för bra för att vara sant, allt du behöver göra är att spruta taket. Naturen har ingen chans mot medlet. Kunderna vill att du behandlar löpande. Det är inte svårt alls.

Att jobba eget är någonting som flera borde prova på. Huset måste alltid fixas och donas med. Om du kan erbjuda en prisvärd tjänst bör du få uppdrag snabbt.

algborttagning

Våga starta eget du också

Börja i liten skala och jobba dig uppåt. Det räcker med en stege, eventuellt en målarställning och en ejektorspruta för en hundralapp eller en högtrycksspruta med kempåläggning. Viss kringutrustning kan dock vara bra.

Klorofyllet försvinner när växten kommer i kontakt med Bensalkonklorid.

Marknaden är större än du tror. Många vill ha hjälp med trädgårdsmöblerna också.

Tänk utanför boxen. Du kan erbjuda olika fasadjobb. Med en ejektorspridare sprutar man långa plank på minuter.

Det är ett enkelt sätt att sprida ut riskerna på. Grönfri är ett populärt val för att ta bort mossa.

Då kan du tjäna stora pengar. Det är vanlig Bensalkonklorid som det rör sig om. Påväxtfri Proffs är en konkurrerande produkt också med 25% Bensalkonklorid som verksam beståndsdel och betydligt billigare.

Det finns starkare lösningar också. Ju mer du blandar ut det ju drygare blir det.

Det är inte billigt att takbehandla direkt. Du kommer att se att det är så. Man får hosta upp rejält med slantar helt enkelt. Innan ROT är priset ännu högre.

Lägg dig lägre i pris i början. 5000 kanske + ROT och du får 10000.

Vänta, det finns mer. Knyt kontakter direkt. De kan ordna bra priser till dig.

Du behöver inte registrera ditt takentreprenörföretag för att få lov att driva det. Du kan deklarera i din deklaration. Men ännu enklare är att du fakturerar via Frilans Finans som då betalar in skatt och pension till dig.

Var noga i förarbetet.Många använder syna.se för detta ändamål. Har kunden anmärkning tar du alltid betalt i förskott.

Så fort du tjänar bra med pengar bildar du ett aktiebolag. Det blir lite tryggare för dig. Se till att vara rätt försäkrad från början. F-skatt och moms registrerar du dig för på verksamt.

Se hur det går. Du kanske har mer tid över på helgen. Ett bra sätt att dryga ut lönen på.

Så hittar du kunderna!

Sprid ordet om din verksamhet. Det är viktigt att starta eget med en strategi för marknadsföring men det betyder inte att det här måste vara komplicerat.

Hör av dig till reklambyråer och andra marknadsföringsföretag. Alla kan se ditt företag på Facebook. Google kan också användas.

Du kan annonsera på Blocket och i andra forum online där folk ställer frågor om hur de ska få bort mossa från tak och trädgårdsplattor. Prenumerera på Google alerts om spruta tak, ta bort alger, mossbekämpning etc.

Det viktigaste är att du annonserar så att folk vet att ditt företag finns. Dela ut lappar i brevlådor. Dessa skriver du ut från datorn eller mobilen. Häng upp lapparna på tavlor. De finns i affärer.

Ett enkelt sätt att börja.
få bort svartmögel
Hos villaföreningar kan du erbjuda rabatt. Anmäl dig till olika hantverkssajter också.

Medlet är inte särskilt dyrt.

Så mycket kostar företagandet

Se över dina fasta kostnader innan du starta eget. Utrustning kan dessutom hyras eller lånas från jobb till jobb. Du kan också se om det finns starta eget bidrag som kan hjälpa dig ytterligare på traven.

I och med att du inte behöver anställa någon för att komma igång med att ta bort påväxt på tak har du minimala kostnader för driften och därmed bör det inte ta lång tid innan du kan börja gå på plus.