Idag vet vi att det är ohälsosamt med passiv rökning. Det är detta som kallas för passiv rökning, och numera så vet man att det varje år finns ett antal passiv rökning dödsfall. Många tycker att det är otäckt då folk runt om en dör.

var

Även utomhus kan man bli drabbad, det leder sedan till symptom som man inte märker. Utsätts man varje dag är det extra farligt. Även i tredje hand kan man råka ut.

Även om man inte tänker på det kan röken föras vidare till andra via kläderna. Små barn kan utsättas på detta vis. Det här är något som fler borde bli medvetna om för det gör att man kan ifrågasätta om det borde vara lagligt att röka på allmän plats utomhus.

Är e cigg farligt för andra?

När man använder e-cigaretter förhindrar man passiv rökning. Man kan inte jämföra e-cigg med vanlig rökning. e cigg ÄR El-ciggen leder inte till någon passiv rökning. Det finns god anledning till att betänka hur man kan komma runt passiv rökning inomhus och utomhus med den här typen av cigaretter.

Viktigt att betänka hur man påverkar sin omgivning

Vill man fortsätta röka händer det att man skojar bort passiv rökning. Vissa rökare kan känna sig förföljda och förlöjligade. Man kan tycka att de borde övergå till en el-cigarett istället.

Alla kan behandla varandra bättre. Numera så vet vi att även parfym och starka kroppsvårdsprodukter kan leda till irritation för andra människor. Ytterligare information HÄR.
Men med lite sunt förnuft så klarar man sig. Det här gäller ju även de som äger butiker och restauranger.

Det hjälper mot passiv rökning att bara spärra av vissa delar. Då kommer ju alla att få dra i sig giftet oavsett om de vill det eller inte. Butiker borde också tänka på andra starka dofter och kanske avgränsa för parfymallergiker.