Har dina skor varit med ett tag? Nu kan du äntligen få bort dålig lukt, effektivt, från skorna med sko lukt spray. Dålig lukt är vanligt. Du känner säkert någon som drabbats.

Få bort svettlukt från kläder utan att tvätta

luktborttagare

Det går att få bort svettlukt från kläder utan att tvätta och det får stor betydelse när det handlar om illaluktande skor. Fotsvett kan man mildra men det går inte att ta bort den helt. Sko lukt spray kan ersätta din tvättmaskin när det gäller skotvätt.

Dyrare skor kan du oftast inte tvätta, då är det tur att Luktstopparen Spray finns istället. Det fixar biffen. Men den kan ju inte ta bort lukt som beror på att strumporna inte är rena.

Köp Luktstopparen hos allt-fraktfritt.se. De säljer även produkter som lämpar sig till golvbrunnar.

Bättre hygien är också viktigt för god lukt

Skor kan lukta av dålig hygien. Prova att byta strumpor ofta. Om du använder sko lukt spray tillsammans med svettiga strumpor så kommer du inte att märka någon förbättring.

Den som vill ha störst effekt från sin luktborttagning ska se till att sköta sin övriga hygien. Välj strumpor av material som kan suga upp svett. När det handlar om svett så är bomullsstrumpor det bästa. Bomullen kan absorbera svetten på ett bra sätt.

Få bort fotsvett från skor som är gjorda av tyg

Tygskor kan tvättas i maskin. Det här kan fungera bra om du har en tvättmaskin med mildare program. Skon kan dock tappa i färg.

Det bästa är att använda sko lukt spray ändå. Det är den form av luktborttagning som är mildast för samtliga material.

Använd bara produkter som är säkra för miljön. Luktstopparen innehåller bara salt och vatten. Den passar utmärkt som deodorant. Den är effektiv mot svett i upp till 12 timmar.

Behandla dina skor med jämna mellanrum

Behandla med jämna mellanrum så håller du lukten borta. Hur frekvent du ska rengöra beror på mängden lukt. Ligg steget föra och kontrollera ofta. Om det luktar då ska du spraya.

Behandla innan lukten blir för intensiv. ta dän äcklig doft i skor Om det luktar starkt så kan det bli pinsamt att umgås med andra. Sprayen är särskilt bra mot svett i sportskor. Bara för att du är på gymmet betyder inte det att du inte kan lukta gott.