Vissa kläder är för ömtåliga för att kunna tvättas i tvättmaskin. Ibland kan de ju lukta svett oavsett. När du inser att det inte går att få bort svettlukt från kläder genom att vädra eller tvätta så krävs det andra metoder.

Du kan använda dig av en luktborttagare som kommer att få bort stanken som du inte kan leva med. Då kan du rädda dina ömtåliga kläder. Du kan också behandla illaluktande skor på samma sätt.

Svettluktsdödaren används i första hand till sportkläder. Luktstopparen fungerar också bra. Båda finns on-line på allt-fraktfritt.

dålig

Det har aldrig varit så enkelt att få bort svettlukt från kläder

Det finns flera olika metoder att få bort lukt. Sprayen Yocoair är ett populärt exempel. Sprayen kommer åt på många av de mest svåråtkomliga platserna.

Du kan ta med den vart som helst. Då du kanske ska bege dig på en sportutflykt så är det verkligen inte så dumt att kunna hantera lukt som uppstår och som kan kännas väl pinsam.

Hur vet man om det luktar svett?

Det kanske är en löjlig fråga. Men det finns faktiskt lukt som kan vara annat. Om du inte är uppmärksam kan kläder ruttna om de glöms svettiga.

Vissa sprayer är inte bra för dina kläder. Det är värt att tänka på. Man vill ju att kläderna ska hålla länge. Rätt lukt kräver rätt metod, undersök därför dofterna innan du börja behandla.

Att tvätta fel är inte bra

Vissa kläder luktar illa ändå. Kläder av syntetiska material är ett exempel. När du börjar svettas i dessa så luktar de genast illa. Du måste tvätta materialet på rätt sätt.

Ta reda på när du ska använda sköljmedel och när detta inte kommer att vara en fördel. få bort kattkiss doft
Ju mer du lär dig desto bättre blir det. Tvätta kläder på rätt sätt och få bort svettlukt från kläder.

Ibland kan det faktiskt vara så att en spray fungerar bättre. Du kan använda den direkt. Har du provat att ha sprayen i bilen?