Under vintertid är det många som får fotsvett. Men ingen årstid är egentligen befriad från problemet.

Men det är inget att skämmas för. Det finns olika typer av spray som kan fungera. Sprayen fixar biffen.

ta

allt-fraktfritt.se harsäljer fler varianter av luktborttagande spray. Varianten som heter Luktstopparen kan användas som deo. Eliminerar svettlukten i 10-12 timmar.

Ju äldre skorna är desto svårare

Vissa skor är det bättre att kasta. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Men det kan ändå visa sig att det är bäst att kasta skorna.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Ingenting varar ju för evigt. Det gäller även skor. Använd bara luktborttagningsspray på skor som du fortfarande tycker om att ha på dig.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Se till att välja rätt spray när du väljer vilken du ska köpa. Alla produkter är inte lika säkra att använda. Luktstopparen står upp mot alla svåra test. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

Om du vill nå bäst resultat ska sprayen användas direkt i skon. Spray ett lager. Sen är det klart. Låt dock sprayen torka in helt innan du använder skona igen. Sedan är lukten borta.

Orsaker till svettlukt som inte går bort

Ibland är anledningarna fler till varför det inte går att ta bort dålig lukt. Det är inte ovanligt att strumpor kan orsaka en del problem. Bomullsstrumpor har oftast ingen lukt.

Tänk på att ofta byta strumpor. Det är inte att rekommendera att använda samma par mer än ett dygn. få bort fotsvett Andra kan byta flera gånger om dagen. Byt så ofta du kan.

Även fötterna måste tas om hand. Tvätta gärna fötterna när du duschar. Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Både skor och fötter måste ju behandlas.