Fotsvett blir vanligare under vinterhalvåret när det är svårare att lufta fötterna. Det är dock ett problem som kan vara återkommande under alla årstider.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Du kan köpa särskild spray mot fotsvett. Säg ajöss till dålig lukt.

få

Genom allt-fraktfritt.seerbjuder 2 sprayer. Luktstopparen, kan användas på kroppen. Håller svetten borta i 10 timmar.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Det finns förstås äldre skor som är så slitna och smutsiga att inget kommer att hjälpa. Du kan ändå försöka att behandla dem för att se om resultatet blir lite bättre. Frågan är bara om du verkligen vill kliva omkring med skor som förvisso inte luktar fotsvett men som ändå ser sorgliga ut.

När skor blir så gamla att de inte längre har sin ursprungliga färg så är det dags att skaffa nya. Ingenting varar ju för evigt. Det gäller skor med. Vi rekommenderar att du bara använder sprayen till skor som du fortfarande går omkring i.

Så gör du för att ta bort dålig lukt.

Det finns lite olika typer av spray som är till för att få bort röklukt och svettlukt. Alla produkter är inte lika säkra att använda. Men vår produkt Luktstopparen är garanterat säker. Du kommer inte att skada skorna eller dig själv.

Applicera sprayen direkt i skorna. Lägg på ett tunt lager. Mer behövs inte. Låt dock sprayen torka in helt innan du använder skona igen. Det är det sista du känner av från svettlukten.

Därför stannar lukten kvar

Om du försöker att ta bort dålig lukt men ändå känner lukt kan det finnas andra orsaker. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder dig av. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Tänk på att ofta byta strumpor. Ett byte om dagen är bra nog. dålig lukt i skor En del byter strumpor flera gånger per dag och det är klart att det är något som gör att skorna inte blir lika utsatta för svett. Motverka lukten genom att byta strumpor.

Fötterna får inte heller glömmas bort. Glöm inte att tvätta fötterna. Vid stora besvär kan man spraya Luktstopparen direkt på fötterna och låta torka.

Illaluktande skor som behandlas med spray fortsätter ju att lukta om fötterna inte behandlas.