Behovet att lösa på om virusskydd ökar när nya pandemier dyker upp runt om i världen. Sverige och England valde en likartad väg där man försökte att undvika karantän. Svenskarna kan därför vara utelämnade till desinfektion och hoppas på att de har ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Det finns sätt som vi kan döda coronavirus på

Det är svårt att undvika möten med coronaviruset eftersom det sprids så otroligt enkelt. De flesta kan vara sjuka. Viruset kan även smitta barn, trots att man inte trodde det i inledningen av virusspridningen.

Om du vill undvika coronavirus måste du tänka till. Du behöver se till att jobba med handdesinfektion såväl som med ytdesinfektion. Tvål och vatten brukar räcka som handdesinfektion.

Använd inte handsprit för det finns hundratals virus den inte kan döda. Handsprit hjälper inte mot influensavirus och förkylningsvirus. Handsprit kan snarare öka din utsatthet mot virus, detta då handspriten dödar det skyddande lagret som finns i huden.

Då kan man enklare bli smittad och man kan drabbas av flera virussjukdomar. alkoholfri katjonisk handdesinfektion kan vara ett bättre alternativ, men den varianten är fortfarande relativt okänd hos befolkningen som helhet.

Bakteriedödande tvål tar bort de flesta virus. Alla i hushållet måste följa samma renhållningsrutiner om det ska vara effektivt. Var ett föredöme i jakten på ett bra virusskydd. Allt börjar med en bra tvål. Du ska inte välja handsprit om du vill mota bort coronavirus!

Då är det bättre om du försöker att få ett bättre immunförsvar mot coronavirus.

Det går faktiskt att göra en hel del med immunförsvaret. Det är viktigt att försöka att hålla sig lung i krissituationer. Faktum är att stress och ledsamhet kan verka negativt på immunförsvaret.

Om du tänker positivt och vidtar andra försiktighetsåtgärder så har du kommit långt i jakten på ett bättre immunförsvar. Se över din kost och hur mycket du rör på dig. Följer du dessa steg ökar du dina chanser att vara frisk.

Vitamin C spelar en extra stor roll i dessa tider. Den man tar vid förkylning men skulle tagit förebyggande och sluppit bli förkyld. Ester-C tabletterna är de bästa men man köper pulver som askorbinsyra för 1/10 av priset. Bättre immunförsvar hjälper mot fler sjukdomar än bara coronavirus.

Riktiga hälsofanatiker brukar äta kolloidalt silver 15 ml två gånger om dagen. Man kan även applicera kolloidalt silver 15 ml i sprayform. IONplus står sig väl i branschen.

Du kan göra rent på ytor med antibakteriell ytdesinfektion

Ytdesinfektion kan även användas mot bakterier. Med en antibakteriell spray kan du spraya på de ytor som du använder mest hemma, på så sätt blir de fria från bakterier och virus. Du kan ta med dig sprayen överallt.

Många menar att coronavirus är väldigt motstångskraftigt. Därför väljer många att ställa ut sina plastföremål. En bakteriedödande spray förkortar tiden som viruset kan leva, även på plast.

Om du har vidtagit alla försiktighetsåtgärder så har du vunnit mycket. Desinfektion info I kombination med en bra livsstil där du får ett bättre immunförsvar kan det bli mycket svårt för coronaviruset att någonsin nå dig. Det är inte nödvändigt att isolera sig fram till julafton om tre år!

Under pandemin har flaskor sålt slut i hela europa, råvaror till desinfektion är slut osv. Just nu är det mycket stor brist på antibakteriell handtvål. Bra produkter och mycket leveransduktiga är nätbutikerna prisad.Prisad.se och köpapris.se är bra val.se.