Att sportutrustning med tiden kan lukta mindre attraktivt är inte så konstigt. Beroende på hur du förvarar kläderna kan de börja lukta. Så enkelt löser du problemet med illaluktande svett

tar

luktborttagare ska vara enkla att använda. Du vill ju att det håller länge. Vissa produkter är för starkt för materialet det används på.

Så enkelt blir du av med illaluktande svett

Du kommer att häpna när du förstår hur enkelt det är att ta bort illaluktande svett. deo mot kraftiga svettningar
Man kan ju tvätta i maskinen förstås. Kontrollera om du tvättar rätt. Om du behandlar kläderna fel kan de snabbt börja lukta.

Om plagget inte kan tvättas då kan du använda luktborttagare textil. Svettluktsdödaren och Yocoair är några av de sprayer som säljer bäst.

Luktborttagare för textil måste vara skonsamma. Den ska också gå att använda till många andra områden. Du kan ta med den överallt.

Hur vet jag hur ofta jag ska behandla?

Det beror på hur högt slitaget är. Det kan vara svårt att komma åt problemet med illaluktande svett om det var ett tag sedan du rengjorde plagget senast. Med luktborttagare textil är det inga problem.

Röklukt försvinner lätt med enkla punktbehandlingar. Men för kläder och utrustning som du svettas i ofta så kan det vara klokt att köra en sprayning per vecka. Gör en vana av det.

Tänk på din omgivning även på gymmet

Du skulle inte gå till jobbet om du inte var i luktfri form. Men på gymmet så tycker du att det är helt okej att lukta mindre fräscht. Det är inget vidare.

Även om det är normalt att det luktar lite svett från folk på gymmet så behöver det inte bli så skarpt att det blir pinsamt. Illaluktande svett är lätt att rynka på näsan åt. Detta oavsett om svettlukten kommer från dina redskap eller dina kläder.

Ta bort lukten då och då. Det har du stor nytta av. Det är mycket trevligare med rena kläder.

Var köper man produkten?

Luktborttagande produkter som Luktstopparen finns på allt-fraktfritt.se Produkten finns även för avloppsbrunnar.