Om du är instängd i ett mindre rum med dålig ventilation känner du direkt om någon luktar. Fotsvett och andra mindre angenäma lukter från skor märks mest då folk tar av sig skorna. Men det kan ju även vara så att kläder och sportredskap luktar apa. Men kan du tala om för andra att ta bort lukt eller är det oförskämt?

spray

Om ni har en bra relation till varandra så brukar det gå bra

Det viktiga är att du lägger fram det hela på rätt sätt. Men var smart, du kan inte bara flyga på dem och säga ta bort lukt. Det kan såra. Om du går alltför hårt fram kan du bli illa omtyckt på jobbet.

Om personen i fråga är medveten om problemet är det ganska enkelt att få bort dålig lukt i skor. Var kreativ, kom på något och hinta om problemet. Alla kan då hålla med om att dålig lukt i skor inte är roligt.

När du fått personens uppmärksamhet kan du föra in samtalet på luktborttagare. Du kan berätta att du köpte en spray från allt-fraktfritt.se och löste problemet. Att sprayen också fungerar mot röklukt är en bonus.

Den som vill ta bort lukt blir säkert inspirerad. Då kan du ju tala om det. Eller så erbjuder du den flaska som du är klar med för att snabbare bli av med problemet.

Vissa sjukdomar kan faktiskt föra med sig vissa lukter. Produkter som Luktstopparen kan fungera även i dessa sammanhang. Den kan både sprayas på kläder och kropp.
I princip består den av sodavatten med lite extra mineralsalt.

Tänk på hur du beter dig

Du måste också tänka på andra. Även familjemedlemmar kan bli sårade om du föreslår att de ska ta bort lukt som du inte gillar. Ställ fram sprayen i hemmet så är den redo att användas när du behöver den.

Var alltid finkänslig och betänk hur det du säger uppfattas. Det finns förstås tillfällen då du måste agera. Det kanske handlar om en person som är helt ovetande. Det finns människor som har nedsatt smak- och luktsinne. De uppskattar när du på ett trevligt sätt talar om att det behövs behandlas med spray.

Men andra får inte höra på. dålig lukt i skor
Inte ens föräldrar då det rör syskon. Då kan man hålla skammen nere på en minimal nivå. Utgå alltid från dig själv som ett exempel.

Den är helt säker.

Man får ju inte skada miljön när man sanerar. Att använda miljösäkra produkter har stora vinster.

Det är viktigt att produkterna är säkra för hälsan också. Självklart är den skonsam. Luktstopparen spray är så mild då den är gjord av mineralsalt och vatten, att den faktiskt går att använda som deodorant. Sprayen kan användas på hela kroppen.