Den som inte röker gillar inte röklukt. Det är ju nästan så att det luktar lite som fotsvett. Idag så vet vi att det är farligt att utsättas för röklukten och de ämnen som den signalerar. Men lösningen är nära, om du köper Luktstopparen spray kan du ta bort rökluktEN.

Nu finns luktstopparen i allt-fraktfritt.ses sortiment.se

Hur gör du för att ta bort röklukt?

Idag röker de flesta inte inomhus, men då alla är olika finns det dem som inte fimpat den traditionen ännu. En fest kan innebära att rökare på balkongen parfymerar hela huset med röken. Innan du börjar kan det vara bra att veta var du vill ta bort röklukt.

Börja med att kartlägga rökvanorna. Om det röks hela tiden kan lukten sitta i ett tag. Du kan fortfarande använda Luktstopparen spray vid mild rökning för att få fräsch luft.

Självklart kan produkten användas där den bäst behövs för stunden. Den kan även användas i bilen.

Behandla på en gång och undvik att bli sur

Att köpa en luktborttagare är en bra förebyggande investering. Det har aldrig varit så enkelt att ta bort röklukt. Testa fritt på alla konstiga lukter som du har därhemma.

Spraya så fort det luktar rök. Du behöver aldrig bli arg och jackan kommer fortsatt att lukta som den ska.

yokoair

Var kan man använda en spray mot dålig lukt?

Sprayen kan användas på de flesta material, men du kan testa materialet först om du är osäker. Luktstopparen spray är populär att använda som deodorant då den i princip bara innehåller vatten och salt. Men det går lika bra att fortsätta att använda de produkter du har.

Fast det kan vara bra att veta att en spray som kan ta bort dålig lukt i kläder, i bilen och i rum också är mycket säker för dig. äcklig lukt i tvättmaskin Den innehåller inga farliga ämnen. Inga tar skada av den.

Du kan använda produkten i alla rum. The sky is the limit för hur du kan använda sprayen.