Kan man byta ut vanliga cigaretter mot elcigg, det är en undran som många som letar efter bra sätt att sluta röka på ställer sig. Många experter anser att electrocigarette inte hjälper vid rökavvänjning utan snarare fungerar som ett substitut. Men faktum är att så kallade e-cigaretter är mycket säkrare än vanliga cigaretter med tobak.

E-liquid är speciella smaker speciellt framtagna för e-cigaretten, de följer med i de flesta startpaket. Detta kan leda till att du lever ett hälsosammare liv.

var

Hur länge kan jag puffa min elcigg?

Batteriet är det som kommer att påverka hur länge man kan använda sig av samma elcigg. Om batteriet är av bra kvalitet kan du få ut cirka 1 000 bloss.

En el cigarett kan se lite olika ut och kvalitet är också något som speglas i priser. el cigarett med nikotin
När du köper en e-cigg online möts du av fina erbjudanden men tänk på att undersöka kvaliteten på batteriet. Om man vill ha längre hållbarhet ska man satsa på kvalitetsprodukter.

Det finns så klart också ett sortiment av elcigg för kortare bruk. Prova gärna en el-cigg om du inte gjort det förut, om inte annat för att stilla din nyfikenhet.

Vem som helst kan röka electrocigarette

El-cigaretterna gör att du kan fortsätta att vara rökare, utan att vara rökare. Electrocigarette innehåller inget nikotin, därför blir du inte beroende. Att feströka blir en helt ny upplevelse och alla har sina goda miner i behåll.

En el-cigarett stör ingen annan. En e-cigarett kan sända ut sköna dofter och smaker tack vare de speciella e-juicerna. En e-cigarett kan sägas vara en modern vattenpipa, båda kan fyllas med väldoft. På samma gång är du utan de farliga ingredienserna.

Du vet väl att du kan köpa e-juice online?

Ett hett tips är att köpa e-cigg och e-juice i svenska onlinebutiker. Många butiker har ett stort sortiment med många smaker. Rökning befinner sig nu på en helt ny nivå. Ta dig tiden att välja den perfekt e-cigaretten just för dig.

När du köpt din nya e-cigg måste du lära dig hur den fungerar. Ifall du sköter produkten på rätt sätt kan du få ut mer av den.