Dålig lukt kan vara besvärande. Svettlukt är naturligt men inte särskilt angenäm att andas in. Luktborttagaren Yocoair spray fixar biffen och neutraliserar dålig lukt. Genom att använda en luktborttagare likt denna tar du bort dålig lukt på nolltid.

yocoair

Sprayen är dessutom helt naturlig. Ingredienserna är mineralsalt och vatten. Det gör att sprayen även kan användas av barn. Just barn är ju duktiga på att komma hem med olika former av lukt. Men våra djur kan också lukta illa från tid till annan.

Luktborttagaren är så skonsam mot huden att den även kan användas som deodorant. Fungerar i 10-12 timmar. Trots detta har den full styrka och effekt mot dålig lukt, mildheten kommer av att det är livsmedelsgodkända ingredienser.

Så använder du Yocoair spray på bästa sätt

Du behöver inga särskilda förkunskaper för att använda Yocoair spray. Det är bara att plocka fram flaskan och köra. Det här är en luktborttagare som du kan spraya med i luften. Det gör att den fungerar perfekt på toaletten.

Det går också att spraya direkt i en sko. Det kan vara smart då det luktar svett och inget annat biter. Det finns skor som inte är gjorda för att tvättas. Men sprayen löser problemet lekande lätt. Alla tjänar på det.

Men det är inte allt allt-fraktfritt.se erbjuder även Svettluktsdödaren Spray.och även i vissa sportbutiker.

Så enkelt kan du ta bort dålig lukt

Det är enkelt att bli av med stanken. få bort äcklig doft i skor Vissa tycker att det är svårt. Men faktum är att du inte måste slänga dina favoritskor eller vänta på nästa säsong då sonen får nya träningskläder. Yocoair spray är lösningen på dina problem.

Kanske har du läst om andra sätt att få bort dålig lukt. Du lägger väl ändå inte en bit kol i skon? Det kan leda till missfärgningar av skon. Du får problem oavsett vilken kolmetod du väljer att använda.

Yocoair spray tar bort lukten utan att skada eller färga materialet. Yocoair spray är smidig nog att använda även på resan. Du kan råka ut för obehagliga lukter såväl på sommaren som på vintern. Om du använder Yocoair spray är du förberedd var du än är.

Luktborttagare går också att använda i bilen

Bilar är notoriskt kända för att dra till sig odörer, om du ska pendla långa avstånd kan det vara jobbigt att andas in. Det första steget är att ta för vana att plocka bort sådant som kan klassas som skräp. Barn skräpar ofta ned, om du haft barn i baksätet tjänar du på att städa efteråt.

Om det nu ändå luktar illa i bilen så kan du använda samma sko lukt spray med vatten och salt i luften och på säten. Det gör att luften blir ren igen. Om du ska använda doftprodukter för bilen så är det smart att börja med att ta bort dålig lukt med Yocoair spray eller liknande produkt.