Ni glömde köpa groggvirke och de första gästerna är redan nu på ingång. Nu kanske du överväger att det får bli ren vodka, men så måste det inte bli. Om du har en Sodastream läskmaskin och läskkoncentrat så kan du göra bästa drinkarna någonsin.

Gillar du grape tonic – så kommer du igång med Sodastream

Sodastream kan göra groggvirke men du måste ha alla ingredienser med i blandningen. Det måste lösas tidigt. Vänta inte på att festen bokas in.

grape

Genom att använda essenserna på rätt sätt kan du göra goda drinkar med eller utan alkohol. Med koncentrat kan du verkligen styra drinkarna i rätt riktning. För att komma igång startar du bara maskinen och du har läsk på några sekunder.

Gör maskinen redo när festen nalkas. Ge gästerna den dryck som de vill ha. Det är säkert någon som vill ha grape tonic. Du kan liva upp festen utan en full kyl.

För sockerfritt finns Aromhuset Indian Tonic, särskild god att blanda med gin. Prova att blanda hälften Tonic och hälften sockerdricka.

Barn måste dricka alkoholfritt

grape tonic går även att servera alkoholfritt. Ett perfekt alternativ för den som inte vill dricka alkohol.

Du kan göra din egen julmust om du har en läskmaskin. Om du har fler smaker hemma så blir utbudet större. Det är betryggande att veta att läsk som är gjord i en Sodastream är mer hälsosam.

allt-fraktfritt.se säljer många av Aromhusets produkter. Aromhuset fuskar inte med sina produkter.

Kolsyra är bra att ha hemma för oförutsedda drink och- läskhändelser. Den tar ju alltid slut så fort. AGA försöker hänga med i läsktrenderna men lyckas sådär. Ofta på Rusta och ÖB.

Det går att köpa en kopplingsslang mellan stor kolsyreflaska för restauranger och en läskmaskin. Det sparar man ännu mer pengar på.

Våga prova

Låt kreativiteten flöda och smaksätt vatten på flera nya sätt. Matcha som du vill. Med tiden så märker du vad som passar bra ihop. Det finns förstås också tips online från andra som använder läskmaskinen för att göra groggvirke.

Olika sprit passar olika bra med olika smak. Du kan ändra smaken på vin också. Vissa villa ha ett mousserande vin, då kan man trycka i lite kolsyra.

Ett bål har stor nytta av läskmaskinen. Det kan du skapa på ett så kreativt och roligt sätt med dina essenser. Du får rätt färg och smak. gin och grape tonic recept Du kan lätt fylla på bålet igen. Med läskmaskinen är det hela snart löst.

Du behöver inte rätta dig efter vad butikerna säljer. Du har essenserna redo och tar fram dem vid fest. Det kan bli en spontan groggfest. Du kommer att ha virket som krävs för att alla ska bli glada och nöjda.